AK Partili Sibel Gönül kansere yakalandı

AK Parti Yerel Yönetim Politikaları Kurulu Üyesi, partinin Kocaeli’deki en etkili isimlerinden biri olan Sibel Gönül akciğer kanserine yakalandı.

2019 yılında yapılan mahalli seçimlerde  İzmit  Belediye Başkanı adayı olan, AK Parti  Kocaeli eski Milletvekili Sibel Gönül, son olarak  AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip  Erdoğan tarafından Yerel Yönetim Politikaları Kurulu Üyesi olarak atanmıştı. AK Parti’nin Kocaeli’deki en önemli ve etkili isimlerinden biri olan Gönül’ün akciğer kanserine yakalandığı öğrenildi. 8 aydır kanserle mücadele eden Gönül’ün kemoterapi gördüğü de edinilen bilgiler arasında.

28 Tem 2022 - 10:47 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.