Derince Meclisi’nde Tek Gündem Maddesi

Derince Belediyesi’nin Ağustos Ayı Olağan Meclis Toplantısı’nda görüşülen tek gündem maddesi oy birliği ile karara bağlandı

Derince Meclisi’nde Tek Gündem Maddesi
Derince Meclisi’nde Tek Gündem Maddesi
+1
Haber albümü için resme tıklayın

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün’ün yönettiği mecliste katiplikleri Ayşe Şiranün ve Halime Gökdemir yaptı. Açılış ve yoklamanın ardından ilk olarak bir önceki meclis kararlarının görüşüldüğü toplantıda tek gündem maddesi yer alıyordu. Fen İşleri Müdürlüğünden gelen arazöz satın alma yazısının görüşülerek oy birliği ile karar bağlandığı mecliste ayrıca İbni Sina Mahallesi Şehit Levent Ağırkaya Sokak’ta yapımı tamamlanan futbol sahasına da oy birliği ile şehidimizin adı verildi. Derince Belediye Meclisi’nin bir sonraki toplantısının ise 6 Eylül Salı günü yapılacağı belirtildi.

03 Ağu 2022 - 13:34 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.