Cumhur İttifakı dimdik ayakta

Kocaeli’de günlerdir hazırlıkları süren 10. Açılış Bayramı, dün Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımları ile gerçekleşti

İzmit Milli İrade Meydanı’nda gerçekleşen törende Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı 70 bin kişi karşıladı. Törende Cumhur İttifakının il ve ilçe yönetimleri, milletvekilleri ve belediye başkanları hazır bulundu. 8,5 milyar lira değerinde 425 eser ve yatırımın resmi açılışı yapıldığı törendeduygu ve düşüncelerini aktaran MHP Kocaeli İl Başkanı Yunus Emre Kurt şu ifadeleri kullandı:

“ŞEREFİNİ YAŞIYORUZ”

“Cumhurbaşkanımızı Kocaeli’de ağırlamanın büyük şerefini yaşıyoruz. Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli Cumhurbaşkanımız için, ‘Recep Tayyip Erdoğan’ı tanıyınız, anlayınız ve anlatınız’ödevinitüm ülküdaşlarımızave vatandaşlarımıza verdi. Biz de cumhurbaşkanımızı anladık. Tanıyoruz ve tanıtmak için de her türlü mücadeleyi her birlikte gösteriyoruz.

“2023 SEÇİMLERİNE DAMGA VURACAĞIZ

Bugün burada Kocaeli’den büyük bir mesajı tüm Türkiye’ye vereceğiz. Cumhur İttifakı dimdik ayakta. Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanımız Devlet Bahçeli ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde 2023 seçimlerine damgayı hep birlikte vuracağız inşallah. Büyük vefakarlık gösteren tüm katılımcılara çok teşekkür ediyorum. Allah inşallah daha güzel günleri hep birlikte göstersin bizlere.”

07 Ağu 2022 - 15:49 Kocaeli- Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.