MHP' Lİ KURT TÜM GÜNÜNÜ DARICAYA AYIRDI

MHP İl Başkanı Yunus Emre KURT Darıca'da bir takım ziyaretlerde bulundu.

MHP' Lİ KURT TÜM GÜNÜNÜ DARICAYA AYIRDI
MHP' Lİ KURT TÜM GÜNÜNÜ DARICAYA AYIRDI
+11
Haber albümü için resme tıklayın

MHP Kocaeli İl Başkanı Yunus Emre KURT 10 Ağustos Çarşamba günü Darıca İlçe Teşkilatını ziyaret edip partililer ile yer sofrasında kahvaltı yaptı. Daha sonra ziyaretlerine devam eden İl Başkanı Yunus Emre KURT, Darıca Kaymakamı Yüksel KARA'ya ziyaret gerçekleştirdi.

Daha sonra Piri Reis mahalle muhtarı Fuat YAŞAR'ı, FSM Demir Çelik Servisi sahibi Erdoğan GÜZELTEPE'yi, Darıca Renault yetkili servisi Daren Otomotiv sahibi Ahmet GÜLER'i, Darıca Sanayi Sitesi Esnafını ziyaret etti. Esnaf ile muhabbet eden Yunus Emre KURT hayırlı işler dileklerinde bulundu.

Darıca'nın sevilen isimlerinden Yusuf Demir'in eşi Beyhan Demir'in cenazesine de katılan İl Başkanı Yunus Emre KURT geç saatlere kadar Darıca'da kaldıktan sonra İzmit' e döndü.

11 Ağu 2022 - 11:21 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.