Derincespor bir yıl gibi kısa sürede Kocaeli de 10614 sporcuya ulaştı

Bir yıl gibi kısa sürede Kocaeli de 10614 sporcuya ulaşan Derincespor, Abdullah Tayyip Olçok spor kompleksinde, hocalar ve yetkilileriyle tam bir spor seferberliği yürütüyor.

Derincespor bir yıl gibi kısa sürede Kocaeli de 10614 sporcuya ulaştı
Derincespor bir yıl gibi kısa sürede Kocaeli de 10614 sporcuya ulaştı
+2
Haber albümü için resme tıklayın

Derincespor Derincede tüm mahallelerde kelimenin tam anlamıyla spor aşkıyla çalışıyor.  Derince Belediyesinin verdiği hizmet mahallede spor seferberliği başlatmış. Üç saha da tam zamanlı çalışıyor. Antrenörler, yetkin öğretmenler ve koçlar çalıştırıyor.

Tenis'den Basketbola, Futboldan, Voleybola tüm branşlarda hummalı bir çalışma yürütülüyor. Yaz tatili boyunca mahalle gençlerine sportif eğitim sunan Derince Belediyesi çalışanların özverili gayretleri sonucu mahallenin gönlünü kazanmayı başarmış.

Hocalar nezaretinde verilen eğitimlere  Abdullah Tayyip Olçok spor kompleksi'nin açıldığı günden beri devam eden katılımcıları var. Vatandaş sunulan hizmetten oldukça memnun.

" Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum"


Mehmet Kabataş çocuğunu bu tesiste yetiştiriyor, verilen hizmeti anlattı, çok memnun ve mahallede yaşayan herkesi davet ediyor. " Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Yaz aylarında kendilerini geliştirmek isteyen gençler Abdullah Tayyip Olçok spor kompleksi'nin tüm hizmetlerinden yararlanıyor. Aileler çocuklarının kaliteli zamanlar geçirmesi ve sporla uğraşmasından oldukça memnun. 

" Bu alanları bizlere kazandıranlardan Allah razı olsun"


İki çocuğunu da spor kompleksinde yetişmesini sağlayan Anne Fatma Çakmak " Bu alanları bizlere kazandıranlardan Allah razı olsun" dedi. "Çocuklarımız caddelerden yollardan kurtuldu. Buralarda hocaları gözetiminde spor eğitimleri alıyorlar" 

12 Ağu 2022 - 17:27 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.