Yunus Emre Kurt'a Sivas'tan ziyaret

Milliyetçi Hareket Partisi Kocaeli İl Başkanı Yunus Emre Kurt'u Sivas Zara Belediye Başkanı ziyaret etti

Sivas'ın Zara İlçesinin MHP'li Belediye Başkanı Fatih Çelik, MHP Kocaeli İl Başkanı Yunus Emre Kurt’u makamında ziyaret etti. Ziyarette konuşan Belediye Başkanı Fatih Çelik,  "Tüm Ülkücüleri gururlandıran çalışmalar yapan Yunus Emre KURT Başkanımızı ziyaret ederek istişarelerde bulunduk. Kocaeli'deki Sivaslı hemşehrilerimle de buluşmaktan çok mutlu oldum. Yolu düşen herkesi Zaramıza beklerim" dedi. Ardından Kocaeli  Sivaslılar Derneğini ziyaret eden Yunus Emre Kurt ve Belediye Başkanı Fatih Çelik, Dernek Başkanı Kadir Zortaş ve yönetimi tarafından yakın ilgi ile karşılandı.

14 Ağu 2022 - 10:34 Kocaeli- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.