İzmit'te parklar çürümeye terk edildi

İzmit Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkan Vekili Tutuş, Başkan Hürriyet’e İzmit’teki parklar üzerinden yüklendi. Onlarca parkın çürümeye terk edildiğini söyleyen Tutuş, “Milleti aptal yerine koymayın” dedi

İzmit Belediye Meclisi  AK Parti Grup Başkan Vekili Muharrem Tutuş, Cumhuriyet Parkı ile ilgili tartışmalara sosyal medya üzerinden cevap verdi. İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in belediyenin mülkiyetinde olan onlarca parkı çürüttüğünü ifade eden Tutuş, İzmit’e yazık olduğunu ifade etti.

‘HİÇ UTANMADINIZ MI?’

İzmit Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkan Vekili Muharrem Tutuş, yaptığı açıklamada “Fatma Kaplan Hürriyet'in talimatı ile CHP'li iki meclis üyesinin, Yahya Kaptan'daki tam 6 dönüm ve yüzlerce ağaçtan oluşan parkı talan etmek için verdikleri mücadelenin belgesi. Bu yüzlerce ağacın ve yeşilliğin katledilmesine Cumhur İttifakı olarak geçit vermedik. Çocuk parkında toplanıp açıklama yapmaya hiç utanmadınız mı?” ifadelerini kullandı.

İZMİT’E YAZIK OLDU’

Tutuş, “İş yapmaya gönlü olan önce kendi işini yapar. Mülkiyeti ve bakım-onarımı tamamen İzmit Belediyesi'ne ait olmasına rağmen; Gölkay Park, Cephanelik Mesire Alanı, Eko Park, 1071 Malazgirt Parkı gibi bir sürü milyonluk parkları çürütüp çöpe çevirdiniz. Tapusu Büyükşehir Belediyesine ait olan ve üç buçuk yıldır elinizi bile sürmediğiniz bir parkın, yalandan kavgasını veriyorsunuz. Ve artık tüm İzmit biliyor ki sürekli kavga-gürültü çıkartarak kurduğunuz sayısız yeni şirketler ile akraba ve eş-dostlarınız üzerinden boşalttığınız kasanın üstünü örtmek istiyorsunuz. Bu milleti aptal yerine koymaktan vazgeçin artık. İzmit'e yazık oldu” dedi.

14 Ağu 2022 - 11:59 Kocaeli- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.