"Bunun cevabını kim verecek?"

İzmit Belediyesi AK Parti Grup Başkan Vekili Muharrem Tutuş, belediye tarafından öğrencilere yaptırılarak dağıtılan kalemliklerin fotoğrafını yayınlayarak, "Kimin firması tarafından, belediyeye nasıl fahiş bir fiyatla faturalandırılmıştır? Bu firma, ihale bile olmadan ve bu ürünlere elini bile sürmeden kaç para kazanmıştır?" dedi

"Bunun cevabını kim verecek?"
Haber albümü için resme tıklayın

AK Parti Grup Başkan Vekili Muharrem Tutuş, İzmit Belediyesi tarafından öğrencilere yaptırılarak dağıtılan kalemliklerin fotoğrafını sosyal medya hesabında yayınlayarak, yaptırılan kalemliklerin hangi firmaya yaptırıldığını sordu. 

"BAKALIM BUNUN CEVABINI KİM VERECEK?"

Tutuş paylaşımında şu ifadelere yer verdi; "İzmitBelediyeBaşkanı tarafından, dün ortaya atılan hafriyat yalanının cevabı, Büyükşehir tarafından bugün hemen verildi. Şimdi ben bir soru soruyorum. Aşağıda gördüğünüz ve İzmit Belediyesi tarafından öğrencilere dağıtılan kalemlikler; Kimin firması tarafından, belediyeye nasıl fahiş bir fiyatla faturalandırılmıştır? Bu firma, ihale bile olmadan ve bu ürünlere elini bile sürmeden kaç para kazanmıştır? Bakalım bunun cevabını kim verecek?"

18 Ağu 2022 - 08:38 Kocaeli- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.