Bu da kedi malikânesi

Kocaeli'nin Çayırova ilçesinde kedilerin soğuk kış aylarında barınabilmesi için sokaklara 4 katlı kedi evi yerleştirildi

Büyütmek için resme tıklayın

Kocaeli'nin Çayırova ilçesinde kedilerin soğuk kış aylarında barınabilmesi için sokaklara 4 katlı kedi evi yerleştirildi. Çayırova Belediyesi ile hayvan severlerler, kedi evlerini birlikte sokaklara bıraktı.
Çayırova Belediyesi ilçe genelindeki sokak hayvanlarının barınma, yeme içme ve tedavi ihtiyaçlarını karşılamaya devam ediyor. Kedilerin bir arada ve güvenli bir şekilde yaşaması amacıyla belediyenin atölyesinde üretilen 4 katlı kedi evleri ile sevimli dostlara yeni bir yaşam alanı sunuldu. İlçede bulunan diğer kedi evlerinden oldukça büyük olan yapının konumlandırılmasında, hayvanseverler eşlik etti. Hayvanseverler Çayırova Belediyesine sokak hayvanlarına yönelik çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

18 Ağu 2022 - 15:58 Kocaeli/ Çayirova- Yaşam


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.