Büyükşehir’den UlaşımPark’a 325 milyon TL

Büyükşehir Belediyesi Meclis toplantısında Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden olan UlaşımPark A.Ş.’ye 325 milyon liralık sermaye aktarımı onaylandı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ağustos ayı meclis toplantısı bugün SEKA Park’ta bulunan Uluslararası Kongre Merkezinde yapıldı. Büyükşehir Belediye  Başkanı  Tahir Büyükakın başkanlığında yapılan toplantıda 110 gündem maddesi görüşülerek karara bağlandı. Meclis toplantısı öncesi muhalefet grubu soru önergeleri sundu. CHP grubu tarafından sunulan önergelerde İlk olarak Gölcük Devlet hastanesi soruldu. 2018 yılında inşat çalışmaları başlayan ve hala bitirilemeyen hastane ile ilgili sunulan önergede süreç ile ilgili bilgi istendi.

ULAŞIM PARK’A SERMAYE

Ulaşıma art arda gelen zamlar sonrası zamların bir kısmını Büyükşehir Belediyesi üstlendi. Özel Otobüslere yapılan yardım nedeni ile UlaşımPark A.Ş’nin bütçesine destek kararı alındı. Mecliste UlaşımPark’ın bütçesine 325 milyon lira sermaye aktarımı kararı görüşüldü. CHP grubu şirketlere para aktarılmasına karşı olduğu için maddeye şerh koydu. Madde oy birliği ile meclisten geçti.

18 Ağu 2022 - 17:10 Kocaeli- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.