Sudenaz ve Uğur nişanlanıyor

Saadet Partisi Yönetim Kurulu Üyesi Erkan Örs’ün kızı güzeller güzeli kızı Sudenaz, Çakır ailesinin yakışıklı oğulları Uğur ile görkemli nişan töreniyle evliliğe ilk adımını atacak

Sudenaz ve Uğur nişanlanıyor
Sudenaz ve Uğur nişanlanıyor
Haber albümü için resme tıklayın

Saadet Partisi Derince İlçe Yönetim Kurulu Üyesi ve aynı zaman emekli kaymakamlık personeli olan Erkan Örs ile eşi Serpil Örs’ün güzeller güzeli kızı Sudenaz, mutluluğa ilk adımını atıyor. Sudenaz Örs, Selahattin-Nevim Çakır çiftinin yakışıklı oğulları Uğur ile nişanlanacak. Yenikent Mahallesi, İsmetpaşa Caddesi, No:17/2 Derince adresinde gerçekleşecek olan nişan töreni öncesi Örs ve Çakır aileleri bütün sevenlerini bu mutlu günlerinde yanlarında görmek istediklerini dile getirdi. Yenikent Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek olan nişan töreni, 20 Ağustos Cumartesi günü saat 19:00’da başlayacak.

Sudenaz ve Uğur nişanlanıyor
Sudenaz ve Uğur nişanlanıyor

19 Ağu 2022 - 10:06 Kocaeli- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.