Derince'de yüzme derslerine büyük ilgi

Derince genelinde yaz döneminde de devam eden ‘Yüzme Bilmeyen Kalmasın’ projesiyle birlikte 7-14 yaş arasındaki yaklaşık 2 bin 500 öğrenci ücretsiz yüzme eğitimlerinden faydalanıyor.

Derince'de yüzme derslerine büyük ilgi
Derince'de yüzme derslerine büyük ilgi
+6
Haber albümü için resme tıklayın

Yüzme Bilmeyen Kalmasın
Sportif ve kültürel alanlarda çocuklara ve gençlere yönelik projelerin  bir bir hayata geçtiği Derince’de yaz döneminde etkinlikler yoğun bir şekilde devam ediyor. Derince Belediye  Başkanı Zeki Aygün yönetiminde ‘Yüzme Bilmeyen Kalmasın’ projesinin hayata geçtiği Derince’de normal eğitim-öğretim döneminde okulların birinci sınıflarında eğitim gören 2 bin 538 öğrenci havuzla buluşmuştu. Yüzme projesini yaz aylarında da devam ettiren Derince Belediyesi’nin ilçede iki ayrı noktada açtığı kurslar yoğun ilgi görüyor.

İki Noktada Eğitimler Sürüyor
Derince genelinde yaz döneminde de devam eden ‘Yüzme Bilmeyen Kalmasın’ projesiyle birlikte 7-14 yaş arasındaki yaklaşık 2 bin 500 öğrenci ücretsiz yüzme eğitimlerinden faydalanıyor. Yenikent Mahallesi’nde  yer alan Şehit Er Emre Kaan Arlı Çok Amaçlı Spor Salonu ve Fatih Sultan Mahallesi’nde bulunan Bahattin Çelik Spor Kompleksi’nde haftanın 6 günü devam eden yüzme kurslarını ziyaret eden Başkan Aygün, burada çocuklar ve aileleriyle bir araya gelmeyi ihmal etmiyor.

22 Ağu 2022 - 11:51 Kocaeli/ Derince- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.