AK Parti Gençlik Kolları'nda atamaya tepki

AK Parti Kartepe Gençlik Kolları Başkanlığına Nihat Erim Dizdaroğlu atamasına AK Partili gençler il binası önünde toplanarak tepki verdi

AK Parti’de ilçe gençlik kolları başkanlarından 4’ü Büyükşehir Belediyesinde çalışıyordu. Sözleşmeli memur olmak için 15 Ağustos’ta imza atan bu 4 ismin yerine atama yapılacak. Atamaların ilki bugün  Kartepe ile başladı. Kartepe İlçe Gençlik Kolları Başkanı Bekir Enes Arslan, Büyükşehir’de sözleşme memur kadrosuna geçtiği için ilçe başkanlığı görevinden ayrıldı. Arslan’ın yerine ise genel merkez tarafından Nihat Erim Dizdaroğlu atandı. AK Parti Kartepe İlçe Gençlik Kolları üyeleri olan yaklaşık 200 kişi AK Parti il binası önüne toplanarak Nihat Erim Dizdaroğlu'nun atama kararına tepki gösterdi.

"SÜRECİ HATALI BULUYORUZ"

Toplanan gençler adına açıklamayı AK Parti Kartepe İlçe Gençlik Kollarının eski Başkanı Bekir Enes Arslan yaptı. Arslan: "Biz bugün buraya sesinizi duyurmak için geldik. Bu sürecin doğru ilerlemediğini düşünüyoruz. Sesimiz de il başkanımıza ulaştı. Kendisi bize yarın, bu konuyla ilgili görüşebileceğimiz yetkililerle bir randevu ayarladı. Biz bu süreci hatalı buluyoruz. Ben size buraya kadar geldiğiniz için teşekkür ediyorum. Ayağınıza taş değmesin. Şimdi buradan Kartepe İlçe Başkanlığına gideceğiz." AK Partili gençler açıklamanın ardından Kartepe'ye döndü, Kartepe ilçe binasına gitti.

23 Ağu 2022 - 08:50 Kocaeli- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.