Kandıra'da yarışma öncesi farkındalık için kıyı temizliği yapıldı

Kocaeli’nin Kandıra ilçesinde yapılacak olan Uluslararası Balık Yakalama Yarışması öncesinde farkındalık için kıyı temizliği yapıldı.

Kandıra'da yarışma öncesi farkındalık için kıyı temizliği yapıldı
Kandıra'da yarışma öncesi farkındalık için kıyı temizliği yapıldı
+1
Haber albümü için resme tıklayın

Kocaeli’nin Kandıra ilçesinde yapılacak olan Uluslararası Balık Yakalama Yarışması öncesinde farkındalık için kıyı temizliği yapıldı. Yarım gün süren temizlikte toplam 500 kilo atık toplandı.
Kocaeli Uluslararası Balık Yakalama Yarışması, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde 26-28 Ağustos tarihlerinde Kandıra ilçesinde yapılacak. Yarışma öncesinde farkındalık oluşturmak ve yarışmayı duyurmak için Kandıra’nın Uzunkum Tabiat Parkı’nda kıyı temizliği yapıldı. Azerbaycan, Hollanda, Yunanistan, Güney Afrika, Polonya ve Türkiye’nin 13 ayrı ilinden gelen sporcuların katılımıyla yarım gün süren temizlikte toplam 500 kilo atık toplandı.
Uluslararası Balık Yakalama Yarışması, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde Kandıra Belediyesi, İmeak Deniz Ticaret Odası Kocaeli Şubesi ve Kocaeli Sportif Olta Balıkçılığı Doğa ve Su Sporları Kulübü işbirliğiyle gerçekleştirilecek.

24 Ağu 2022 - 13:21 Kocaeli/ Kandira- Yaşam


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.