MHP 3 günde 6 program yapacak

MHP Kocaeli İl ve İlçe Teşkilatları önümüzdeki günlerde yapacağı ilçe danışma toplantılarıyla partilileri heyecanlandırdı. 3 günde 6 ilçede gerçekleşecek olan istişare toplantılarına genel merkezden isimler katılım sağlayacak

MHP 3 günde 6 program yapacak
Haber albümü için resme tıklayın

İlçe istişare toplantılarında ilk turu geride bırakan ve geçtiğimiz günlerde  Gölcük İlçe Başkanlığı ev sahipliğinde gerçekleşen ilçe istişare toplantısıyla ikinci tura başlayan  MHP Kocaeli Teşkilatları, 26, 27 ve 28 Ağustos tarihlerinde istişare programlarına devam edecek. ‘Güçlü siyaset, lider Türkiye. Adım adım 2023’ diyerek yola çıkan MHP Kocaeli Teşkilatı’nın ilk programı Karamürsel İlçe Başkanlığı ev sahipliğinde gerçekleşecek olan ilçe istişare toplantısı olacak. 28 Ağustos Pazar günü sona erecek olan istişare programlarının son bulacağı ilçe  Başiskele olacak. MHP Kocaeli İl Başkanı Yunus Emre Kurt önderliğinde gerçekleşecek olan ilçe istişare toplantılarına MHP Hukuk ve Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız, MYK Üyeleri Musa Küçük ve Doç. Dr. Burhan Coşkun katılacak. Uzun zamandır programlarda yer almayan MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı’nıın da toplantılara katılım sağlayacak.

25 Ağu 2022 - 11:33 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.