“İstişare Bizim Olmazsa Olmazımız”

Teşkilatlarla düzenli olarak bir araya gelen Başkan Aygün, AK Parti İstişare Kurulu Üyeleriyle gerçekleşen buluşmada çalışmalardaki son durumu değerlendirdi

AK Parti teşkilatları ile düzenli olarak bir araya gelen Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, İlçe Başkanı Koray Merdan ile birlikte bir önemli buluşmaya daha ev sahipliği yaptı. Yelken Kafe Toplantı Salonu’nda gerçekleşen programda AK Parti İstişare Kurulu Üyeleriyle bir araya gelen Başkan Aygün, istişarenin kendileri için olmazsa olmaz unsur olduğunu belirtti. AK Parti’nin bir vefa hareketi olduğunu belirten Başkan Aygün, “İlçe Başkanımız Koray Merdan ile birlikte AK davamıza gönül veren İstişare Kurulumuzun kıymetli üyeleriyle bir araya gelerek, çalışmalarımızdaki son durumu değerlendirdik. Rabbim, birlik ve beraberliğimizi daim eylesin” dedi.

26 Ağu 2022 - 16:17 Kocaeli/ Derince- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.