Veterinerlerde seçim heyecanı yaşanıyor

Kocaeli Veteriner Hekimleri Odası’nın 14. Olağan Genel Kurulu 10-11 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Düzenlenecek kongre öncesi odanın mevcut başkanı Mehmet Bostancı yeniden aday olduğunu açıklayarak, oda üyelerini oy kullanmaya çağırdı

Kocaeli Veteriner Hekimleri Odası 14. Olağan Genel Kurul’a gidiyor. Odanın Genel Kurulu, 10 Eylül’de Kocaeli Ticaret Odası’nda (KOTO)  gerçekleştirilecek. Cumartesi günü düzenlenecek olan genel kurulun ardından ise 11 Eylül 2022 tarihinde seçimler gerçekleştirilecek. Çoğunluğun sağlanamaması halinde genel kurul 17 Eylül Cumartesi günü, seçimler ise 18 Eylül’de yine KOTO’da gerçekleştirilecek. İki yılda bir gerçekleştirilen oda seçimlerinde 354 üyenin oy kullanma hakkı bulunuyor.

“YOLA DEVAM EDİYORUZ”

Kocaeli Veteriner Hekimleri Odası  Başkanı Mehmet Bostancı, gerçekleştirilecek kongre öncesi  yeniden aday olduğunu açıkladı. Süreci değerlendiren Bostancı, oda üyelerine genel kurula katılım çağrısında bulundu. Bostancı, “Başkanlık görevinde bulunduğum iki yılı geride bıraktık. Yoğun çalışmalar sonucu odamızı iyi bir noktaya kadar getirdik. Önümüzdeki yeni dönemde de yetkiyi alarak, yaptıklarımızın üzerine de koyarak tekrar odamıza katkı sunmak istiyoruz. Oda üyelerimizden; kendilerinin demokratik bir hakkı olan oy kullanma haklarını kullanmalarını ve yarım saatlerini bizlere ayırmalarını rica ediyorum. Yeni dönemde yönetim kadromuzda değişiklik olmayacak. Tam kadro yola devam ediyoruz” ifadelerini kullandı.

27 Ağu 2022 - 20:46 Kocaeli- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.