Güney, köy muhtarlarıyla buluştu

AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Güney, köy muhtarları ile bir araya geldiği buluşmada "21 yıldır ilmek ilmek işlediğimiz hizmet ve eserlerin yanı sıra milletimizle kurduğumuz gönül bağımızı kimse koparamaz" dedi

Yaz döneminde özellikle köy programlarına ağırlık verildiğini ifade eden  AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Güney, mahalle gezilerinin yanı sıra hemen hemen her hafta köylerde dost buluşmaları gerçekleştiriyor. Bu kapsamda gerek muhtarlarla gerekse vatandaşlarla bir araya gelen ali Güney ve yönetimi önceki gün Süleymaniye Köyündeydi. Güney ve yönetimi; Süleymaniye Köyü (mahalle) Muhtarı Mustafa Balkan'ın ev sahipliğinde Akmeşe Bölgesi muhtarları ile bir araya geldi.

BÖLGE MUHTARLARI DA KATILDI

Kocaeli Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Ersoy, Ortaburun Köyü Muhtarı Yüksel Özcan, Hasancıklar Köyü Muhtarı Hayati Yavuz, Karaabdülbaki Köyü Muhtarı Hüdaim Yıldız, Sapakpınar Köyü Muhtarı Behçet Yılmaz, Sultaniye Köyü Muhtarı Fikri Yıldız, Akmeşe Atatürk Mahalle Muhtarı Sadettin Açıkgöz, Çavuşoğlu Köyü Muhtarı Salim Şener, Yenice Köyü Muhtarı İlhan Gülser, Düğmeciler Köyü Muhtarı Nusret Tezcan, Güvercinlik Köyü Muhtarı Sedat Öztürk, Mecidiye Köyü Muhtarı Fahrettin Korkutan, Zeytinburnu Köyü Muhtarı Cengiz Demir, Gülbahçe Kadriye Köyü Muhtarı Ahmet Arslan ve Süleymaniye Muhtarı Mustafa Balkan'ın yer aldığı buluşmada bölgedeki çalışmalar ve talepler değerlendirildi.

‘ TALEP VE SORUNLARI DİNLİYORUZ’

Güney, bölge muhtarları ile bir araya geldiği bu buluşmada muhtarlık kurumunun önemine değindi. Başkan Güney, "Türkiye'de muhtarlık kurumuna en büyük değer Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan döneminde verilmiş, özlük haklarından temsiliyet noktasına kadar birçok köklü değişim yaşanmıştır. Bu anlamda bizler de her daim yol arkadaşımız olarak gördüğümüz muhtarlarımızın yaşadıkları bölgelerdeki talep ve sorunlar ile ilgilenmeye devam ediyoruz” ifadelerini kullandı.

‘GÖNÜL BAĞIMIZI GÜÇLENDİRİYORUZ’

Açıklamalarını sürdüren Başkan Güney, “Ülkemizi aydınlık yarınlara taşırken tam bağımsızlığımızı sağlayacak enerjiden savunma sanayiine kadar her adımın kararlılıkla atıldığını ifade eden Güney, liderimiz Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde 21 yıldır milletimize hizmet etmekten dertleri ile dertlenmekten vazgeçmedik. Milletimiz ile olan gönül bağımızı gün geçtikçe sağlamlaştırıyoruz” dedi. Güney, ayrıca ev sahipliğini üstlenen Süleymaniye Muhtarı Mustafa Balkan ve buluşmaya iştirak eden bölge muhtarlarına teşekkür etti.

29 Ağu 2022 - 11:38 Kocaeli- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.