İzmit Belediyesi ve Kent Konseyi ortaklığıyla kök hücre ve kan bağışı kampanyası

İzmit Belediyesi ve İzmit Kent Konseyi katkılarıyla Kızılay ve Türkiye Kök Hücre Merkezi tarafından bugün Belsa Plaza önünde vatandaşlardan kök hücre ve kan bağışı alınacak

İzmit Belediyesi, İzmit Kent Konseyi, Türk Kızılayı ve Türkiye Kök Hücre Koordinasyon Merkezi ortaklığında Belsa Plaza A Blok önünde bugün saat 11.00 ile 19.00 arasında kök hücre ve kan bağışı kampanyası düzenlenecek. Etkinlikte Kızılay’ın mobil aracına gelen vatandaşlar kan ve kök hücre bağışında bulunacak. Vatandaşların bilgilendirileceği ve farkındalık oluşturmanın amaçlandığı kan ve kök hücre bağışına vatandaşların ilgi göstermesi bekleniyor.

01 Eyl 2022 - 10:42 Kocaeli- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.