Başkanımız bizdendir

Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’ın yaşadığı olay sonrası yalnız bırakıldığını ifade etmişti. Ak Parti Karamürsel İlçe Başkanı Sait Mete açıklama yaptı. Mete, “Başkanımız bizdendir, biz de ondanız. Bunu değiştirmeye kimsenin gücü yetmeyecektir” dedi.

Birlik siyasetinin adresi ilçemizi dile kolay tam 4 dönemdir yaptığı başarılı çalışmalarla "Huzurun Başkenti" haline getiren kıymetli belediye başkanımızın başarılarına böyle alçakça saldırılarla gölge düşürme gayreti içinde olanlarla ve bu gibi hadiselerden medet umarak fitne fesat devşirmeye çalışanlarla mücadelemiz sonuna kadar devam edecektir.

İlçe Yönetimimiz, Kadın Kollarımız, Gençlik Kollarımız ve Mahalle başkanlarımız ile birlikte Tüm AK Parti kadroları olarak dün yanında olduğumuz gibi bugün de yanındayız Allah'ın izniyle yarında yanında olacağız” dedi.

Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’ın evine gelen kimliği belirsiz bir kişi Yıldırım ve eşini tehdit etti. Yıldırım’ın şikayeti üzerine şahıs daha sonra gözaltına alındı. Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım katıldığı bir canlı yayında, olay sonrasında partisi tarafından yalnız bırakıldığını dile getirerek açıklama yaptı.

SALDIRIYI KINIYORUZ

Yıldırım’ın açıklamalarının ardından destek ziyaretleri ve açıklamalar yapıldı. Ak Parti Karamürsel İlçe Başkanı Sait Mete açıklama yaptı. Mete açıklamasında, “Kötülük ateştendir, ateş ise yakıcıdır. Onun yolundan geçilebilecek bir geçit yoktur. Değerli Belediye Başkanımız İsmail Yıldırım ve kıymetli ailesine karşı gerçekleştirilen menfur saldırıyı şiddetle kınıyor, sorumluların biran önce adalet önünde hesap vermesini tüm dikkatimizle takip ediyoruz. Başkanımız bizdendir Biz de ondanız. Bunu değiştirmeye kimsenin gücü yetmeyecektir

07 Eyl 2022 - 11:28 Kocaeli- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.