Mecliste Kararlar Oy Birliğiyle

Derince Belediye Meclisi’nin eylül ayı olağan toplantısında üç gündem maddesi görüşülerek karara bağlandı.

Üç Madde Karara Bağlandı

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün’ün yönettiği mecliste katiplikleri Ayşe Şiranün ve Halime Gökdemir yaptı. Açılış ve yoklamanın ardından ilk olarak bir önceki meclis kararlarının görüşüldüğü toplantıda üç gündem maddesi yer alıyordu. İnsan Kaynakları Müdürlüğünden gelen memur boş kadro cetveli ile sözleşmeli personel çalıştırılması ile ilgili maddeler oy birliğiyle kabul edilirken, Yapı Kontrol Müdürlüğünden gelen asansör muayene protokolünün yapılması ve ücretlendirilmesi ile ilgili madde görüşülerek Plan Bütçe ve İmar Komisyonu’na gönderildi. Meclis’te ayrıca Mhp meclis üyeleri Özhan Kurt ve Ayhan Aksoy’un vermiş olduğu engelli vatandaşlar için soru önergesi incelenmek ve çalışma yapılması üzere İmar Komisyonu’na gönderildi. Derince Belediye Meclisi’nin bir sonraki toplantısının ise 4 Ekim Salı günü saat: 17:00’de yapılacağı belirtildi.

MECLİS 1-2-3-4 : Derince Belediye Meclisi’nin ağustos ayı olağan toplantısında üç gündem maddesi görüşülerek karara bağlandı.

D

word-belgesi-1055-20d11b0db3740a225025f21dc8cdb6e6_html_1300bdde8ff8c57f.gif

erince Belediyesi Hizmet Binası P.K.41900

Derince/ KOCAELİ

Ayrıntılı bilgi için irtibat: Basın Yayın Müdürlüğü

Tel :(0 262 ) 239 40 15 Faks: (0 262 229 00 27)

e-posta : [email protected] Elektronik ağ: www.derince.bel.tr

07 Eyl 2022 - 11:48 Kocaeli/ Derince- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.