Çalışmalar başladı ama otopark sorunu düşündürüyor

Kocaeli Milli İrade Meydanı’nda başlayan çalışmaların ardından vatandaşlar arabalarını nereye park edeceklerini düşünmeye başladı

Kocaeli Milli İrade Meydanı’nı “İzmit meydana çıkacak” sloganıyla kent meydanına dönüştürmek için sahadaki ilk adım atılıyor. İlgili firmaya yer teslimi yapan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ekipleri, rahat bir inşaat çalışma alanı oluşması ve vatandaşların güvenliği için meydanın etrafını bariyerler ile kapattı ve çalışmalar başladı. 

GÜNLÜK 5 LİRA

Kocaeli Sporu Derneği tarafından yaklaşık 2 yıldır otopark olarak işletilen alan bu çalışmalarla birlikte araba parklanmasına kapatıldı. Günlük 5 lira gibi cüzi bir ücretle arabalarını güvenle otoparka bırakan vatandaşlar, başlayan çalışmaların ardından karar kara düşünmeye başladı. İzmit’in yapısı dolayısı ile çarşıdaki parklanma sorununa yetkililerin nasıl bir çözüm bulacağı merak konusu oldu.

07 Eyl 2022 - 17:23 Kocaeli- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.

02

Çarşı - Cumhurbaşkanı miting için geldigin de bakalım nerede yapacaklar

Yanıtla . 1Beğen . 0Beğenme 07 Eylül 22:01
01

Ad Veya Rumuz - Cumhurbaşkanımız miting için geldiğinde, otopark olarak bir hafta boyunca valilik ile milli irade meydanı arasındaki yer kullanılmıştı. Yine aynı yer geçici bir çözüm olabilir pekala...

Yanıtla . 1Beğen . 0Beğenme 07 Eylül 21:34