Çocuk Üniversitesi´nde Yeni Dönem Heyecanı

Başiskele Çocuk Üniversitesi’nden 2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı’nda eğitim desteği alacak olan öğrenciler kayıtlarını yaptırmaya başladı.

Çocuk Üniversitesi´nde Yeni Dönem Heyecanı
Çocuk Üniversitesi´nde Yeni Dönem Heyecanı
+2
Haber albümü için resme tıklayın

KESİN KAYITLAR BAŞLADI

Başiskele Belediyesi ve Kocaeli Üniversitesi işbirliğiyle “Sosyal Sorumluluk Projesi” olarak hayata geçirilen ve özel yetenekli öğrencilere ücretsiz olarak; eğitim, rehberlik ve akademik danışmanlık hizmeti veren Başiskele Çocuk Üniversitesi’nde önümüzdeki dönemde eğitim desteği alacak 1.kademe öğrencilerinin kesin kayıtları başladı.

Çocuk Üniversitesi´nde Yeni Dönem Heyecanı

920 ÖZEL YETENEKLİ ÖĞRENCİ

Çocuk Üniversitesi’nden eğitim desteği almaya hak kazanan 160 öğrenci ve velileri Çocuk Üniversitesi’ni ziyaret ederek dönem içinde yapılması planlanan eğitimler ile ilgili detaylı bilgi alırken kayıtlarını da tamamlıyorlar. Çocuk Üniversitesi’nde bu yıl eğitim desteği alacak 160 öğrencinin yanı sıra toplam 920 özel yetenekli öğrenci de örgün eğitim desteği alacak.

Çocuk Üniversitesi´nde Yeni Dönem Heyecanı

09 Eyl 2022 - 10:54 Kocaeli/ Kartepe- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.