Bu sefer olmadı

Golsüz beraberlikle biten maç sonrasında temsilcimiz puanını 7'ye çıkarttı

Derince Stadı'nda oynanan karşılaşmanın ilk yarısında temsilcimiz gol şanslarını bir bir harcadı. Müsabakanın 5.dakikasinda rakip oyuncu İsmet Benli hava topunda aldığı darbe sonrasında hastaneye kaldırılırken zorunlu değişikliğe giden Serik'te oyuna Mehmet Can dahil oldu. Temsilcimiz 15.dakikada Beykan ve Okan ile golle burun buruna geldi. 24.dakikada ise Cem Ekinci'nin  ceza sahası dışından çektiği şut üst direğe takıldı. Yeşil siyahlılarımız 30.dakikada kazandığı penaltıda topun başına geçen Beykan'ın şutunu kaleci İbrahim kurtardı. İlk yarının kalan bölümünde temsilcimiz baskısını arttırsada sonuç alamadı ve devreye golsüz eşitlikle girildi.

SERİK 10 KİŞİ KALDI

Yeşil siyahlılarımız ikinci yarıda sarı kartlarla başladı. 47'de Mehmet Sak ve ardından Mehmet Yılmaz sarı kart gördü. 54.dakikada rakip oyuncu Erdi Zengin ikinci sarı karttan kırmızı kart gördü ve Serik 10 kişi kaldı. Baskıyı arttıran temsilcimiz golle bir türlü buluşamadı. 63.dakikada Yiğitali'nin yerine İlyas, Cem'in yerine Mertan dahil oldu. Temsilcimiz 73.dakikada Okan Eken'in ofsayta takılmasıyla yıkıldı. Maçın sonuna 6 dakika ilave edilmesi tansiyonu yükseltti. Fırat Hoca'nın son dakikalardaki Samed Ali ile Yusuf Cihat hamlesi de ise yaramayınca karşılaşma golsüz beraberlikle sona erdi.

10 Eyl 2022 - 18:56 Kocaeli- Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.