Derince’ye 288 milyon TL yatırım yapıldı

İSU Genel Müdürü Ali Sağlık, Derince ilçesinde altyapı ve üstyapıya toplam 288 milyon lira harcama yaptıkları söyledi

İSU Genel Müdürlüğü, Derince ilçesinde başladığı altyapı ve üstyapı yatırımlarını tamamladı. Derince ilçesinin ilmek ilmek işlenerek yaptıkları çalışmalar ile modern altyapıya kavuştuğunu belirten İSU Genel Müdürü Ali  Sağlık, ilçe genelinde 288 milyon lira harcama ile toplam 233 km uzunluğunda içme suyu, kanalizasyon ve yağmursuyu altyapı hattı ile üstyapı çalışmaları yaptıklarını söyledi.

ÜST YAPI HATLARI TAMAMLANDI

İSU Genel Müdürlüğü, Derince Belediyesi ile protokol imzalayarak ilçe genelinde yapılan altyapı yatırımlar nedeniyle kazı alanlarının üstyapı çalışmalarını da tamamladı. Altyapısı yapılan 8 mahallenin kazı alanlarının çökme sürecinin ardından asfalt serim, asfalt yama ile parke ve bordür çalışmaları yapılarak vatandaşların hizmetine alındı.

MODERN ALTYAPI HATLARI

Dumlupınar, Sırrıpaşa ve İbni Sina mahallelerinde kaldırım çalışmaları kapsamında parke ve bordür çalışmaları devam ediyor. Bu çalışmaların da kısa  bir süre içinde tamamlanması hedefleniyor. Derince ilçesinde yapılan önemli yatırımın ilçe insanına hayırlı olması temennisinde bulunan İSU Genel Müdürü Ali Sağlık, yapılan yatırımlar ile birlikte ilçenin modern altyapı hatlarına kavuştuğunu söyledi

14 Eyl 2022 - 17:23 Kocaeli- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.