Recep Öztürk; “Böyle Saçma Bir Şey Olur Mu?”

Körfez Ticaret Odası Başkanı Recep Öztürk, CHP’nin Kocaeli’nde gerçekleştirilen “Ekonomi Masası” toplantısında katılımcılar arasında “Körfez Ticaret Odası Başkanı makam şoförü” olarak anons edilmesiyle ilgili “Orada bir karışıklık olmuş. Bizim böyle bir şey yapmamız mümkün olabilir mi?” dedi.

CHP Ekonomi Masası’nın Kocaeli’de iş dünyasıyla  bir araya geldiği toplantıda konuşan CHP Genel Başkan Yardımcısı, Parti Sözcüsü ve Ekonomi Masası  Başkanı Faik Öztrak, CHP’ nin Yeni Kalkınma Stratejisi’ni anlattı. O toplantıda ilginç bir olay yaşandı. Körfez Ticaret Odası Başkanı Recep Öztürk, CHP’nin Kocaeli’nde gerçekleştirilen “Ekonomi Masası” toplantısında katılımcılar arasında “Körfez Ticaret Odası Başkanı makam şoförü” olarak anons edilmesiyle ilgili gazetemize konuştu.

“BÖYLE SAÇMA BİR ŞEY OLUR MU?”


Körfez Ticaret Odası Başkanı Türköz, “Bizim yönetim kurulu ile toplantımız vardı. Gün içinde CHP heyetini karşılamak için çalışmalarımızı planladık. Nitekim heyet odamızı ziyaret gerçekleştirdi. Sabah ki programa yönetim kurulumuzdan ve üyelerimizden bir heyeti kendi makam aracımızla gönderdik. Bu ne kadar önemsediğimizi göstermiyor mu? Gidecek isimleri bilgilendirmek için makam aracı görevlisi arkadaşımızın bilgileri verildi. Orada bir karışıklık olmuş. Bizim böyle bir şey yapmamız mümkün olabilir mi? CHP’de görevli arkadaşlarda zaten düzeltmeyi yaptılar” ifadelerini kullandı.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.