KOCAELİSPOR ZORLU MAÇA ÇIKIYOR: RAKİP BUCASPOR

TFF 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Kocalispor'un 5.hafta rakibi Bucaspor.

Büyütmek için resme tıklayın

Son iki maçında berabere kalan Kocaelispor sezonun 5. maçında Bucaspor ile karşılaşacak. Derince Stadı’ndaki zorlu mücadele saat yarın (Pazar) 16.00’da başlayacak ve maçta Ankara’dan Gürcan Hasova düdük çalacak. Sakatlıkları süren Atila ve Yalçın sahadaki yerini alamayacak.

Bu maçta gözler Teknik Sorumlu Fırat Gül’de olacak. Tepkilerin odağındaki isim ile olası bir puan kaybında devam edilmesi oldukça zor görülüyor. Kocaelispor’un maça kalede Gökhan, savunmada Mehmet Yılmaz, Mehmet Sak, Diogo ve Alpay, önlerinde Yusuf Cihat ve İlyas Kubilay, sağda Samed Ali ya da Cem, solda Beykan, forvete yakın bölgede Tayfun ileride ise Okan 11’i ile başlaması bekleniyor.

RAKİP TANIDIK

Geride bıraktığımız sezon Kocaelispor forması giyen Mazlum Demir, Bandırmaspor’un stoperi Lokman Gör, duran topların usta ismi Taşkın Çalış, bir türlü Kocaelispor’a transferi olmayan Erhan Şentürk, Gölcükspor’un eski golcüsü Berke Bıyık, Derincespor’dan bilinen Furkan Çil, ne zaman rakibimiz olsa Kocaelispor’u zorlayan Tunç Murat Behram, Gölcükspor’un eski stoperlerinden Onur Özcan, Süper Lig kariyerli İlhan Depe ve tabii ki iki maçta takımını ipten alan Erhan Çelenk…

YETENEKLİ GENÇLERİ VAR

Böylesi iddialı bir kadroya sahip olan İzmir ekibi kaleye geçen sezon Arnavutköy ile çok iyi bir sezon geçiren Kıvanç Küçükkarış’ı kaleye getirdi. Konyalı 2000 doğumlu hem stoper hem de ön liberoda oynayan Adem Eren Kabak, Altınordu alt yapısında yetişen sağ bek Alper Kadir Duruk, Buca’nın çocuğu sol bek Enes Alıç da Ege temsilcisinde forma giyiyor.

17 Eyl 2022 - 23:46 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.