İstifa eden Yudum Kaşıkçı: "Bizim davamız sandalye davası değildir"

MHP İl Başkan Yardımcısı görevinden istifa eden Yudum Kaşıkçı, "Bizim davamız bugünün sandalye davası değildir! Bizim davamız asırlara bakan bir davadır. Bir Ülküdür. İnandığımız Türklüğün davasıdır!" ifadelerine yer verdi.

Büyütmek için resme tıklayın

MHP İl Başkan Yardımcısı ve KAÇEP Başkanı Yudum Kaşıkcı, geçtiğimiz günlerde görevinden istifa ettiği duyurmuştu. İstifa nedenini açıklayan Kaşıkçı yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; "Gördüğüm lüzum üzerine, 14 Eylül 2022 tarihinde MHP Kocaeli İl Başkanlığına istifa dilekçemi sunmuş bulunmaktayım. Şahsıma tevdi edilen KAÇEP İl Başkan Yardımcılığı görev süresince, koltuktan güç alan değil, KAÇEP yöneticisi arkadaşlarımızla birlikte güç veren taraf olduk. Gece gündüz kapı kapı gezerek davamızı anlatmaya çalıştık.

BİZİM DAVAMIZ SANDALYE DAVASI DEĞİLDİR
Bizim sevdamız koltukla,makamla ölçülecek bir sevda değildir! Bizim davamız bugünün sandalye davası değildir! Bizim davamız asırlara bakan bir davadır. Bir Ülküdür. İnandığımız Türklüğün davasıdır!.. Dün olduğu gibi yarında davamız için kar kış demeden sokaklarda olacağız.. Cennet Mekan Başbuğumuzun izinde, Liderimiz Devlet BAHÇELİ’nin emrindeyiz."

19 Eyl 2022 - 13:12 Kocaeli- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.