Hırsızlar polis operasyonuyla yakalandı

Kocaeli'de hırsızlık suçundan aranan 3 şüpheli Sakarya'da polis ekiplerinin düzenlediği operasyonla yakalandı.

Büyütmek için resme tıklayın

Kocaeli'de hırsızlık suçundan aranan 3 şüpheli Sakarya'da polis ekiplerinin düzenlediği operasyonla yakalandı.
Edinilen bilgiye göre, "iş yerinden ve kurumdan hırsızlık" "yankesicilik" ve "açıktan hırsızlık" olayını gerçekleştirdiği tespit edilen Y.S.G., B.K. ve E.K isimli şüphelilerin yakalanması için çalışma başlatıldı. Şüphelilerin Sakarya'da olduğunu belirleyen polis ekipleri, adreslere eş zamanlı operasyon düzenledi. Yakalanan Şüpheliler Kocaeli Emniyet Müdürlüğü'ne getirildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden Y.S.G. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı, B.K. ve E.K. ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.

20 Eyl 2022 - 12:16 Kocaeli- Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.