Büyükşehirden Ulaşımpark’a 30 adet otobüs devredildi

Kocaeli Büyükşehir Belediye meclisinde Büyükşehire ait 30 adet BMC marka otobüs Ulaşımpark’a devredildi.

Büyükşehirden Ulaşımpark’a 30 adet otobüs devredildi
Büyükşehirden Ulaşımpark’a 30 adet otobüs devredildi
Haber albümü için resme tıklayın

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi eylül ayı meclisi ikinci oturumu bugün Kocaeli Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi. Meclis başkanlığını Kocaeli Büyükşehir Belediye  Başkanı Tahir Büyükakın yaptı. Meclis toplantısında 18 gündem maddesi görüşülerek karara bağlandı.

Büyükşehire ait 30 adet BMC marka otobüs Ulaşımpark’a devri oy çokluğu ile kabul edildi.  Başiskele Belediye başkanlığına ek ödenek oluşturulması ile ilgili rapor oy birliği ile kabul edildi.

Büyükşehirden Ulaşımpark’a 30 adet otobüs devredildi

ÇOCUKLAR SPORLA BULUŞACAK
Karamürsel çok amaçlı salon binasının ortak proje kapsamına alınması ve düzenlenecek protokolün imzalanması için başkanlık makamına yetki verildi.
Ayrıca Büyükşehir ve Derince Yenikent Spor Kulübü arasında, ilimizde başarılı çocukların desteklenmesi ve engelli bireylerin sporla buluşmasına katkı sağlamak amacıyla ortak proje geliştirilmesine dair başkanlık makamına yetki verildi.

Büyükşehirden Ulaşımpark’a 30 adet otobüs devredildi

HERKES İÇİN SPOR FEDERASYONU İLE PROTOKOL
Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı'nın,  Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile Herkes İçin Spor Federasyonu arasında yapılacak olan işbirliği protokolünün imzalanabilmesi için Başkanlık Makamına yetki verilmesi oy birliği ile kabul edildi. Yazı İşleri ve Kararlar Dairesi Başkanlığı'nın, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meclisi'nin çalışma günlerinin ikinci birleşim yapılacağı zamanlarda- resmi tatil ve hafta tatili olan Cumartesi ve Pazar günlerinde çalışmasına ara verilmesi ile ilgili teklif ise oy birliği ile kabul edildi.

20 Eyl 2022 - 15:42 Kocaeli/ Başiskele- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.