MSB: Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde bir askerimiz şehit oldu

Milli Savunma Bakanlığı, Pençe Kilit operasyonunda açılan taciz ateşinde bir askerin şehit olduğunu, iki askerin de yaralandığını açıkladı.

Mehmetçik, Irak'ın kuzeyindeki terör yuvalarına girmeye devam ediyor.

Pençe-Kilit bölgesinde süren operasyondan kötü  haber geldi.

Milli Savunma Bakanlığı (MSB) acı haberi duyurdu.

Bir askerimiz şehit oldu
Irak'ın kuzeyindeki Pençe Kilit harekat bölgesinde bir askerimizin şehit olduğu, 2 askerimizin ise yaralı olarak hastaneye kaldırıldığı duyuruldu.

İki askerimiz yaralandı
MSB'den yapılan açıklamada, "Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde, bir üs bölgemize teröristlerce yapılan taciz atışı sonucunda, kahraman silah arkadaşımız İstihkam Uzman Onbaşı Muhammed Karaçam şehit olmuş, 2 kahraman silah arkadaşımız da yaralanmıştır." ifadeleri kullanıldı.

21 Eyl 2022 - 15:30 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.