Kocaeli'deki cinayet zanlısı: Sevgilimi tahliye edin

Başiskele ilçesinde sevgilisine aşık olan iş adamını katleden şahıs ve 2 kişi tutuklandı. Katil zanlısı duruşmada "Sevgilimin tahliyesini istiyorum" dedi.

Kocaeli'deki cinayet zanlısı: Sevgilimi tahliye edin
Kocaeli'deki cinayet zanlısı: Sevgilimi tahliye edin
Haber albümü için resme tıklayın

Kocaeli'nin Başiskele ilçesinde gurbetçi iş adamı Cahit Tatlı (49), evinde tartıştığı bir şahıs tarafından bıçaklı saldırıya uğradı.

Tatlı 10 bıçak darbesiyle yerde kalırken saldırgan, iş adamına ait lüks cipi çalarak olay yerinden kaçtı.

İhbar üzerine olay yerine sevk edilen ekipler, Tatlı’nın hayatını kaybettiğini tespit etti. Jandarma ekipleri, Tatlı’nın cipini Kocaeli fuar alanının arkasında terk edilmiş halde buldu.

Katili, aşık olduğu kadının eski sevgilisi çıktı
Araştırmayı derinleştiren jandarma ekipleri, Tatlı’nın spor yapmak için gittiği salonda tanışarak aşık olduğu Ceren İ.’nin yabancı uyruklu sevgilisi Fıras S. tarafından bıçaklandığını belirledi.

Kocaeli'deki cinayet zanlısı: Sevgilimi tahliye edin


Şüpheliler gözaltına alındı
Jandarma ekipleri tarafından Fıras S. ile olaya karıştığı tespit edilen Ceren İ. ve Ali İ.Ç. gözaltına alındı.

Fıras S. suçunu itiraf ederken, adliyeye sevk edilen 3 şüpheli de tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kocaeli'deki cinayet zanlısı: Sevgilimi tahliye edin

"Ceren'in tahliyesini istiyorum"
Kocaeli 1. Ağır Ceza Mahkemesi’nde sanıkların yargılanmasına devam edildi. Duruşmaya tutuklu sanıklar, taraf avukatları ve aileler katıldı. Savunması için söz hakkı verilen tutuklu sanık Fıras S., "Ceren'in tahliyesini istiyorum. Başka konuşmak istediğim bir husus yoktur." dedi.


"Boşuna cezaevindeyiz"
Tutuklu bulunan Ceren İ. ise "Yaklaşık bir sene boyunca ben ve Ali boşuna cezaevinde yatmaktayız. Fıras kendi halinde sessiz sakin bir insandı. Cinayete iştirak etmedim, tahliyemi istiyorum.” diye konuştu.

Tutuklulardan 1'i serbest bırakıldı
Mahkeme heyeti, Fıras S. ve Ceren İ.'nin tutukluluk halinin devamına, Ali İ.Ç.'nin ise tutuklu bulunduğu süre göz önüne alınarak yurt dışı yasağı ve adli kontrol şartıyla tahliyesine karar verdi.

21 Eyl 2022 - 15:34 Kocaeli/ Başiskele- Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.