TAHİR BÜYÜKAKIN 2.SIRADA YER ALDI

Türkiye'nin en beğenilen belediye başkanları anketinde Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın yüzde 54,2 ile 2.sırada yer buldu.

Büyütmek için resme tıklayın

Türkiye son dönemde 1 yıldan az bir süre kala 2023 seçimlerine odaklandı. SONAR araştırma ise son çalışmasında yerel yönetimlere odaklandı.

Şirket, iktidar ve ana muhalefette siyaset yapan Türkiye'nin en beğenilen büyükşehir belediye başkanlarını ve bu büyükşehirlerdeki ilçe başkanlarını ayrıca Türkiye genelinde ilçe başkanlarını araştırdı.

Ak Partili En Başarılı Büyükşehir Belediye Başkanları 

Araştırmanın sonuçlarına göre Türkiye genelinde en beğenilen AK Partili büyükşehir belediye başkanı Erzurum'dan çıktı.

Yüzde 55,7 ile zirvede yer alan Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'i, yüzde 54,2 ile Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın takip etti.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş 50,4 ile üçüncü olurken Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin 49,1 ile 4. sıraya yerleşti.

Tahir Büyükakın'ın en beğenilen icraatleri

Yapılan araştırmada en beğenilen iki hizmette soruldu. sonuçlara göre Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın'ın yaptığı hizmetlerden; Sosyal Yardımlar-Hizmet binaları ve Ulaşım hizmetleri öne çıkan hizmetleri oldu.

23 Eyl 2022 - 22:23 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.