Erhan Akpınar ceza almadı

CHP İl Disiplin Kurulu tarafından uyarı cezası verilen Erhan Akpınar, CHP il yöneticileri tarafından bu kez Yüksek Disiplin Kurulu'na verildi. Yüksek Disiplin Kurulu ise Akpınar’ın dosyasını inceledikten sonra hiçbir cezaya yer olmadığına karar verdi

Derince Belediye Meclisi CHP Grup Başkanvekili Erhan Akpınar, CHP İl yönetimi tarafından ırkçılık yaptığı iddiası ile 28 Mart’ta disipline verildi. Disiplin Kurulu tarafından yapılan ilk toplantıda karar verilmedi ve şahitler dinlendi. Yaklaşık 20 şahidi dinleyen CHP İl Disiplin Kurulu, CHP İl Yönetimi tarafından ırkçılık yaptığı iddiası ile kesin ihraç talebi ile disiplin kuruluna verilen Derince Belediye Meclisi CHP Grup Başkanvekili Erhan Akpınar’a uyarı cezası verdi. İl Disiplin Kurulu'ndan istenilen sonucu alamayan yöneticiler bu kez Yüksek Disiplin Kurulu'na başvurdu. Yüksek Disiplin Kurulu ise Akpınar ile ilgili süreci değerlendirdikten sonra kararını verdi. Yüksek Disiplin Kurulu, Akpınar’ın ceza alacak bir kusur işlemediğine karar verdi ve uyarı cezası dahi vermedi.

27 Eyl 2022 - 20:16 Kocaeli- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.