BBP KOCAELİ İL BAŞKANI ŞENGİL '' GÖZÜN ARKADA KALMASIN ŞEHİDİM ''

BBP İl Başkanı Kaan Şengil Mersin’in Mezitli ilçesinde polis evine düzenlenen hain terör saldırısı ile ilgili sert açıklamalarda bulundu.

BBP KOCAELİ İL BAŞKANI ŞENGİL '' GÖZÜN ARKADA KALMASIN ŞEHİDİM ''
Haber albümü için resme tıklayın

Mersin'de düzenlenen hain saldırıdan sonra Kocaeli'den de CHP'ye tepkiler gelmeye devam ediyor.

BBP Kocaeli İl Başkanı Kaan Şengil sosyal medyadan yapmış olduğu açıklamda şu ifadeler yer verdi;

''Mersin'de polis evine düzenlenen kalleş saldırıda teröristlerden birinin Zozan Tolan kod adlı Dilşah Ercan olduğu belirlendi, bu hainin adı CHP'nin zamanında hazırladığı Tutuklu Gazeteciler Raporunda tutuklu gazeteci olarak ifade edilmiş, gazetecilere özgürlük söylemleri ile bu mahlüka sahip çıkılmıştır. CHP bu söylemler ile gazeteciliği terörizme kalkan yapmıştır.

Çok açık ve nettir ki bunların derdi gazetecilik değil Türkiye düşmanlığıdır. Bunlar bu vatana düşman olan herkesi dost bilmiş, bu ülkenin yavrularının babasız kalmasına sebebiyet vermişlerdir. Malesef ki toprağı sıksan şehit kanı çıkacak ülkemizde bu kadar kansız türemiştir. 

''Al Bayrak Uğruna Can Veren Mehmet'im Hakkını Helal Et Bizlere''

Gerçekleştirilen bu hain saldırıda yiğidimiz, kahraman polisimiz, Mehmet'imiz Sedat Gezer sayesinde çok büyük bir saldırı engellenmiştir.

Gözün arkada kalmasın Şehidim, kanını yerde koymayacak, vatanımıza göz dikenleri kendi kalleşliklerinde boğacak evlatlarına kendi evlatlarımız gibi sahip çıkacağız.''

29 Eyl 2022 - 00:07 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.