MHP Yenikent'te genclerle buluştu

Genel seçimlere 9 aydan az kalmışken MHP Derince, Yenikent'te gençler ve esnaf ziyaretlerine devam edip fikir alışverişinde bulundu

Göreve geldikten sonra Derince'de çalışmalarına hız veren Derince ilçe başkanı Salim Sayar 2023 seçimleri için de çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Derince ilçe başkanı Salim Sayar Yenikent'te bulunan Huzur çayevinde gençler ve esnafla bir araya geldi. Ziyarete Derince İlçe Başkanı Salim Sayar, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meclis üyesi Özhan Kurt, MHP Derince ilçe teşkilatından yöneticiler, esnaflar ve gençler katıldı.

"RAHAT BİR ŞEKİLDE KAZANACAĞIZ"

Ziyarette konuşan Salim Sayar 2023 seçimleriyle ilgili bilgiler verdi. Derince İlçe Başkanı Sayar esnafla karşılıklı sohbet ederken 2023 seçimlerinde Cumhur İttifakının rahat bir şekilde seçimi kazanacağını ifade etti. Derince İlçe Başkanı Salim Sayar'ın konuşmasının ardından esnaflar görüş ve isteklerini dile getirdi. Ziyaret toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

29 Eyl 2022 - 12:42 Kocaeli- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.