UMUTTEPE ALPEREN AŞEVİ VE KÜLTÜR MERKEZİ AÇILIŞA HAZIRLANIYOR

Umuttepe Alperen Aşevi ve Kültür Merkezi tadilatı tüm hızıyla sürüyor.

Büyütmek için resme tıklayın

Büyük Birlik Partisi ( BBP) Kocaeli İl Başkanı Remzi Kaya’nın görevden affını istemesiyle başlayan süreçte geçtiğimiz ay il başkanlığı koltuğuna Avukat Kaan Şengil atandı. Göreve gelir gelmez ilimizdeki protokol üyelerini ziyaret eden ve çalışmalarını hızlandıran il başkanı Kaan Şengil Alperen Aşevi çalışmalarını yerinde inceledi.

AŞEVİ VE KÜLTÜR MERKEZİ EKİM’DE AÇILACAK

BBP Kocaeli İl Başkanı Kaan Şengil '' Umuttepe Alperen Aşevi ve Kültür Merkezi tadilatımız tüm hızıyla sürüyor. 500 m2 ve 3 bölümden oluşan tesisimizde 3000 kişi kapasiteli ücretsiz aşevimiz, çocuklarımızın kahvelerini yudumlayabilecekleri kütüphanemiz ve son teknoloji oyun salonumuz faaliyet gösterecektir.''

2500 ÖĞRENCİYE YEMEK YARDIMI HEDEFLENİYOR

Her gün ücretsiz olarak 1500 öğrenciye yemek verilmesinin yanı sıra 12 ilçede bulunan lise öğrencilerine de günlük yemek gönderimi planlanıyor. Ayrıca öğrencilerin kaliteli vakit geçirebilmeleri için de kütüphane,  bir tarafında da  oyun alanı yer alacak.

30 Eyl 2022 - 00:30 Kocaeli/ İzmit- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.