Doğalgazda ekim tarifesi belli oldu

BOTAŞ'ın yaptığı açıklamaya göre ekim ayında doğalgaza uygulanacak tarife sabit kaldı.

Boru Hatları ile Petrol Taşıma AŞ'nin (BOTAŞ) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, Sanayi, mesken ve elektrik üretim amaçlı abonelerim ekim tarifesinde değişiklik yapılmadı. Bin metreküp doğalgaz 4 bin 80 lira  oldu. Ekim ayına ilişkin yayınlanan tarife tablosunda sanayi aboneleri kademe 1 için bin metreküp doğalgazı 7 bin 124 TL, kademe 2 de 15 bin 833 TL olarak fiyatlandırıldı. Aylık olarak hesaplanan doğalgaz fiyat tarifelerinde Elektrik üretim amaçlı tarifede ise 1000 metreküp doğalgazın fiyatı 20 bin 625 olarak duyuruldu.

30 Eyl 2022 - 08:52 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.