Darıca'da 3 puanı kaptık

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'un 7. haftasında Kocaelispor ile Balıkesirspor karşı karşıya geldi

TFF 2. Lig Kırmzı Grup'ta 2022-2023 sezonu heyecanı 7. hafta mücadeleleriyle devam ediyor. Kocaelispor ile Balıkesirspor Darıca 15 Temmuz Stadyumu'nda karşı karşıya geldi. Maçta hakem Sinan Özcan görev yaptı.

TAYFUN VE BEYKAN BOŞ GEÇMEDİ

Kocaelispor sezonun 7.haftasında Balıkesirspor'u ağırladı. Alpay Çelebi ve Mehmet Sak'ı yedek kulübesinde çeken Teknik Direktör Fırat Gül bu maçta Atila Turan ve Mehmet Taş'ı ilk 11'de başlattı. Temsilcimiz Darıca Stadı'ndaki müsabakaya kalede Gökhan savunmada Diego ve Mehmet beklerde Mehmet Yılmaz ve Atila, orta sahada Yusuf, Tayfun ve İlyas,kanatlarda Beykan ve Samed ileride ise Okan Eken dizilişiyle başladı. Temsilcimiz ilk yarının 20.dakikasında Tayfun ve 45+2'de Beykan Şimşek'in penaltıdan kaydettiği gollerle soyunma odasına 2-0 üstünlükle gitti.

01 Eki 2022 - 17:37 Kocaeli- Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.