Derince tökezledi

TFF 3.Lig 1.Grup temsilcimiz Belediye Derincespor sezonun 5.hafta mücadelesinde Amasyaspor FK ile 1-1 berabere kaldı

Belediye Derincespor hafta içi Ziraat Türkiye Kupası 2.Tur'unda mağlup olduğu Amasyaspor FK'yı bu sefer lig maçında ağırladı. Sarı-Lacivertli temsilcimiz ligin son sıralarındaki rakibine karşı basiretsizliğini bu maçta da sürdürdü. Maça sakatlıklarından dolayı eksiklerle başlayan temsilcimiz sahadan 1-1'lik beraberlikle ayrıldı ve liderliği Yeni Mersin İdmanyurdu'na kaptırdı.

HIZLI CEVAP YETMEDİ

Karşılaşmanın 16.dakikasinda konuk ekip Amasyaspor FK duran top organizasyonunda Enes Salih Çavdar ile öne geçti. Temsilcimizin cevabı çok geçmeden geldi. Mehmet Tosun 17.dakikada ceza sahası dışından kaydettiği golle skora denge getirdi. Müsabakada başka gol olmadı. temsilcimiz bir sonraki hafta Ağrı 1970 Spor'a konuk olacak.

03 Eki 2022 - 08:37 Kocaeli- Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.