KMB’den LÖSEV’E bağış çağrısı

Kocaeli Milli Kuruluşlar Birliği Başkanı Yücel Alpay Demir, Şehit Yusuf Ataş’ın son isteğinin yerine getirilmesi için herkesi LÖSEV’e bağışta bulunmaya davet etti

Pençe-Kilit operasyon bölgesinde, teröristler tarafından açılan taciz ateşi sonucu ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede şehit olan 21 yaşındaki Piyade Astsubay Çavuş Yusuf Ataş, memleketi Elazığ'da toprağa verildi. Şehidin son isteğinin ise paylaştığı son videodan lösemili bir kız çocuğunun eğitim masraflarını karşılamak olduğu öğrenildi. Bunun üzerine harekete geçen birçok vatandaş LÖSEV’e bağışta bulundu. Kocaeli Milli Kuruluşlar Birliği de bir çağrıda bulunarak Şehir Yusuf Ataş’ın son isteğini yerine getirmek üzere LÖSEV’e bağış yapılması talebinde bulundu.

‘MİRASINA SAHİP ÇIKALIM’

Şehit Yusuf Ataş’ın lösemili bir kız çocuğunun eğitim masraflarını yerine getirme arzusunu öğrenen binerce kişi LÖSEV’e bağışta bulundu. Kocaeli Milli Kuruluşlar Birliği Birliği Başkanı Yücel Alpay Demir de yapılacak katkının miktarının önemli olmadığına dikkat çekerek yaptığı açıklamada “Sesimizi duyan herkesi Lösev'e bağış yapıp dekontun  açıklama kısmına ‘Şehit Piyade Astsubay Yusuf Ataş'ın vasiyeti üzerine’ diye yazmaya davet ediyoruz. Mesele göndereceğimiz rakamdan çok şehitlerimizin mirasına sahip çıkmak ve niyetimiz. Allah herkesin niyetlerini kabul etsin inşallah. Tüm şehitlerimizin ruhu şad olsun” ifadelerini kullandı.

.

03 Eki 2022 - 11:06 Kktc- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.