Başiskele Kahramanlar Caddesi'nde menfez yapılıyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Başiskele ilçesinde yaptığı üstyapı çalışmalarıyla konforlu ve güvenli ulaşım ağını genişletiyor.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Başiskele ilçesinde yaptığı üstyapı çalışmalarıyla konforlu ve güvenli ulaşım ağını genişletiyor. Barbaros Mahallesi Kahramanlar Caddesi Hamam Deresi üzerindeki eski köprü yıkılarak, yerine 8 metreye 3 metre menfez yapımına başlandı. 26 metre uzunlukta yapılacak menfezin üzerinden geçen yolda da genişletme yapılarak, genişlik 18 metreye çıkarılacak.

Başiskele Kahramanlar Caddesi'nde menfez yapılıyor

18 METRE GENİŞLİĞE ÇIKACAK

Başiskele Barbaros Mahallesi Kahramanlar Caddesi Hamam Dere üzerinde menfez yapım çalışmalarına başlandı. Menfez yapımı tamamlanana kadar alternatif güzergâhlardan ulaşım sağlanabilecek. 26 metre uzunluktaki menfez yapımı için 18 metre genişliğe çıkarılacak yolda, 430 metre yol yapımı ve asfaltlama da yapılacak.

Başiskele Kahramanlar Caddesi'nde menfez yapılıyor

05 Eki 2022 - 10:54 Kocaeli/ Başiskele- Yaşam


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.