Yasin Kayı Camiler ve Din Görevlileri Haftasını Kutladı

İlim Yayma Cemiyeti Derince Şube Başkanı Yasin Kayı Camiler ve Din Görevlileri Haftası dolayısı ile kutlama mesajı yayınladı

Büyütmek için resme tıklayın

İlim Yayma Cemiyeti Derince Şube Başkanı Yasin Kayı, her yıl 1-7 Ekim tarihleri arasında kutlanan Camiler ve Din Görevlileri Haftası dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Yasin Kayı kutlama mesajında şu ifadelere yer verdi;

''Camilerimiz, Rabbimizin huzurunda durduğumuz, manevi huzur bulduğumuz, birlik ve beraberliğimizin sembolü, dini ve milli değerlerimizin, vatan sevgisinin, dostluk ve kardeşliğin, paylaşma ve dayanışmanın öğretildiği müstesna mekanlardır.

Din görevlilerimizin dini konularda halkımızı aydınlatan, sorularına cevap, sorunlarına çözüm bulmaya çalışan, doğumundan ölümüne her türlü ihtiyaç ve yardımına koşan, mesai mefhumu gözetmekten din hizmeti yürüten din gönüllüleridir.

Diyanet İşleri Başkanlığımız bu sene Camiler ve Din görevlileri Haftası için "Peygamberimizin, Cami ve İrşat" konusunu tema olarak belirtmesi manidardır.

Din görevlilerimizin fedakar çalışmaları, halkımızın desteğiyle Camilerimiz hem madden hem de manen imar edilmesi Camilerimizde yapılacak irşat çalışmaları ile mümkün olacaktır. bu vesile işle toplumu irşat etmek için gayret gösteren, hayatınıza rehberlik eden ve toplumumuzun manevi mimarları olan tüm Din Görevlilerimizin haftasını tebrik ediyor, görevlerinde başarılar diliyorum.''

Yasin Kayı Camiler ve Din Görevlileri Haftasını Kutladı

05 Eki 2022 - 20:38 Kocaeli/ Derince- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.