KOCAELİSPOR SERİ PEŞİNDE

Kocaelispor ligin son 3 maçında 3’er gollü galibiyetler alarak yeniden yükselişe geçti, sezonun 9.haftasında Fethiyespor’u ağırlayacak yeşil siyahlılarımız zirve mücadelesini sürdürmek istiyor

TAKIM TAM KADRO

Bu sezon hedefini şampiyonluk olarak belirleyen, lider İskenderunspor’un ardından zirve takibini sürdüren   KocaelisporDarıca İlçe Stadı’nda Fethiyespor ile karşı karşıya gelecek. Son oynadığı üç karşılaşmayı kayıpsız geçen temsilcimiz, bu maçı da kazanarak hem galibiyet serisini dört maça çıkartmak, hem de zirve yarışında yara almamak istiyor. Yeşil siyahlılarda sakatlıktan yeni kurtulan Yalçın’ın da bu maçta formasına kavuşması bekleniyor.

TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Kocaelispor yarın sezonun 9.haftasında Fethiyespor’u konuk ediyor. İki takım geçmişte 2010-2011 ve 2019-2020 sezonları olmak üzere 4 kez karşılaştı. Temsilcimiz 2010-2011 sezonunda rakibine karşı 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet yaşarken, 2019-2020 sezonunda ise iki maçta da tek gollük galibiyetler elde etmişti. Bu maçta Murat Türkoğlu düdük çalacak.

FETHİYESPOR FORMSUZ

Kocaelispor’un yarın konuk edeceği Ege temsilcisi Fethiyespor ligde son oynadığı iki maçta galip gelemedi. Lacivert beyazlılar son maçında sahasında Ankara Demir’e 2-0 yenilmekten kurtulamadı. Darıca İlçe Stadı’nda oynanacak olan mücadele saat 15.30’da başlayacak. Karşılaşmayı  Bayburt bölgesi hakemlerinden Murat Türkoğlu  yönetecek. Yardımcıları ise Ömer Lütfü Aydın ve Metin Yalçın olacak. 

Fethiyespor'da kart cezalısı orta saha Sinan müsabakada forma giyemeyecek. Fethiyespor Teknik Direktörü Mesut Toros, son 2 maçta galibiyet alamadıklarını belirterek, "Bu sezon deplasmanlarda kazanamadık. Oynadığımız 4 maçta 1 puan alabildik. Kocaelispor zorlu bir rakip. Ancak biz de iyi bir takımız. En iyi şekilde performans gösterip istediğimizi alacağız" dedi. 

TFF 2.LİG KIRMIZI GRUP 9.HAFTA

KOCAELİSPOR-FETHİYESPOR

09.10.2022 PAZAR

STAT: DARICA İLÇE

SAAT: 15.30

HAKEM: MURAT TÜRKOĞLU

YAYIN: YOUTUBE 41 KOCAELİ

KOCAELİSPOR MUHTEMEL 11
GÖKHAN DEĞİRMENCİ

DIOGO ALEKSIS ÖZÇAKMAK

YALÇIN KILINÇ

YUSUF CİHAT ÇELİK

OKAN EKEN

TAYFUN AYDOĞAN

İLYAS KUBİLAY YAVUZ

ATİLA TURAN

MEHMET YILMAZ

SAMED ALİ KAYA

BEYKAN ŞİMŞEK

FETHİYESPOR MUHTEMEL 11
ENES FİDAYEO

DOĞAN CAN KILIÇ

TAHA CAN VELİOĞLU

RIDVAN TÜRKER

SELİM KAYACI

SİNAN KALAYCI

BURAK BAŞKAYA

OKTAY BALCI

BURAK ÖZDUMAN

SELÇUK ALİBAZ

SELÇUK HAKALMAZ

08 Eki 2022 - 22:28 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.