Düelloda kazanan Kocaelispor oldu

Kocaelispor sezonun 9.haftasında Fethiyespor karşısında Samed Ali (2), Okan Eken ve Tayfun Aydoğan'ın golleriyle 4-3 galibiyet aldı ve puanını 21'e yükseltti

TFF 2.Lig Kırmızı Grup temsilcimiz Kocaelispor 9.hafta mücadelesinde Fethiyespor'u ağırladı. Temsilcimiz Darıca İlçe Stadı'nda oynanan karşılaşma başlar başlamaz Samed Ali ile 1-0 öne geçti. 8.dakikada ise Okan Eken farkı 2'ye çıkardı. Konuk ekip 16 ve 28. dakikalarda kazandığı penaltıları Burak Başkaya ile gole çevirerek skoru eşitledi. 45+3'te Samed Ali yeniden sahneye çıktı ve temsilcimiz devreye 3-2 önde girdi.

ENGİN KOYUN 3'LÜ ÇEKTİRDİ

İkinci yarıda ise tutuk futbol ve pas hataları, kaçan pozisyonlar saç baş yoldurdu. Temsilcimiz'de 82.dakikada sahneye çıkan Tayfun Aydoğan şık röveşata golüyle farkı yeniden 2'ye çıkarttı. Fethiyespor hiç gecikmeden 85.dakikada farkı yeniden 1'e indirdi. Skoru korumayı başaran temsilcimiz müsabakadan 4-3 galibiyetle ayrıldı. Maç sonunda Başkan Engin Koyun futbolcuları tebrik etti ve taraftarlara üçlü çektirdi.

09 Eki 2022 - 18:36 Kocaeli- Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.