Kocaeli Erzurumlular Vakfı burs verecek

Kocaeli Erzurumlular Kültür ve Dayanışma Vakfı Başkanı Ahmet Önal ve Yönetim Kurulu üyeleri, 2022-2023 eğitim öğretim yılı için burs yardımı yapmayı kararlaştırdı

Kocaeli Erzurumlular Kültür ve Dayanışma Vakfı yönetim kurulu üyeleri, vakıf binasında bir araya gelerek her yıl geleneksel olarak yapılan üniversite öğrencilerine burs yardımını görüştü. Vakıf Başkanı Ahmet Önal, Komisyon başkanı Vakıf Başkan Vekili Av Necmi Emrah Karaman, Komisyon üyeleri Başkan Yardımcısı Çetin Çomaklı, Genel Sekreter, Murat Şenel, Muhasib Erdal Durmuş, Ali Kılıç, Selami Sayım, Erkan Gül, Hüseyin Şimşek, Cumhur Acar, Salih Fidan, Mehmet Bahar, Sebahattin Uçan, Yusuf Satık ile birlikte vakıf ve yönetim kurulu üyelerinin hazır bulunduğu toplantıda bu yıl Kocaeli’nin dört bir bölgesinde tespit edilen 100 üniversite öğrencilerine, 8 ay süresince aylık burs verilmesi kararlaştırıldı. Burs yardımı hakkında bilgi veren Vakıf Başkanı Ahmet Önal, “Amacımız ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza yardım elini uzatmak Biz sadece Erzurumlu hemşerilerimize değil tüm vatandaşlarımıza yardım elini uzatıyoruz. Allah tüm yardımseverlerin bağışlarını kabul etsin, devletimize zeval vermesin.” şeklinde konuştu.

10 Eki 2022 - 11:30 Kocaeli- Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.