Durmuş’tan kredi teşekkürü

KESOB başkanı Durmuş, esnafa yeni kredi imkânı sunan düzenleme için emeği geçenlere teşekkür etti

Kocaeli Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Kadir Durmuş,  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kabine toplantısı sonrası açıkladığı esnafa kredi imkânı ile ilgili açıklamada bulundu. Başkan Durmuş’ın açıklamaları şöyle:

TEŞEKKÜR ETTİ

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Esnaf ve Sanatkarımıza yeni bir kredi müjdesi verdi. Buna göre; esnafımız için Halkbank vasıtasıyla 60 ay vadeyle ve yüzde 7,5 faiz oranıyla istifade edebilecekleri 100 milyar liralık bir kredi kampanyası başlatılıyor. Kredi üst limitleri 350 bin liradan 500 bin liraya, iş yeri edindirme ve taşıt kredisi limitlerini de 1 milyon liradan 1,5 milyon liraya yükseltiliyor. Genç girişimcilerin sıfır faizli kredi limiti 100 bin liradan 300 bin liraya yükselirken yaş sınırı da 30’dan 35’e çıkartıyor. Halkbank’tan kredi kullanıp da takibe düşen esnaflarımıza 6 aya kadar geri ödemesiz 36 aya kadar vadeli yüzde 4 faizli krediyle borcunu tasfiye imkânı sağlanıyor. Çalışmada emeği geçen herkese esnaf ve Sanatkârlarımız adına teşekkür ediyoruz.

11 Eki 2022 - 11:11 Kocaeli- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.