Başkan Aygün’den Sağlık Çalışanlarına Teşekkür

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Hüseyin Şaşkın ve hastane yöneticileri ile bir araya geldi

Başhekim Şaşkın ve Yöneticiler

Kentin tüm dinamikleri ile bir araya gelerek istişarelerini sürdüren Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, önemli bir buluşmaya daha ev sahipliği yaptı. Yelken Kafe Toplantı Salonu’nda gerçekleşen programda Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Hüseyin Şaşkın ve hastane yöneticilerini konuk eden Başkan Aygün, doktorların ve sağlık çalışanlarının aldıkları sorumlulukla çok önemli bir görev üstlendiklerini belirtti.

Başkan Aygün’den Teşekkür

Hastane bünyesinde devam eden çalışmalarla ilgili karşılıklı görüş alışverişinin de gerçekleştiği buluşmada konuklarına teşekkür eden Başkan Aygün, “Bu akşam Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Hüseyin Şaşkın ve hastane yöneticilerimizle bir araya geldik. Bu vesileyle halkımızın sağlığı için fedakarca görev yapan tüm sağlık çalışanlarımıza bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi.

13 Eki 2022 - 12:49 Kocaeli/ Derince- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.