İsmail Yıldırım teşkilatı uyardı

AK Parti Karamürsel İlçe Danışma toplantısı Karamürsel Belediyesi Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Toplantıda konuşan İsmail Yıldırım muhalefet konusunda teşkilatları uyardı

AK Parti  Karamürsel İlçe Danışma Toplantısı dün akşam Karamürsel Belediyesi Kültür Merkezi’nde yapıldı. Düzenlenen toplantıya AK Parti Kocaeli İl Başkanı  Mehmet Ellibeş, Kocaeli  Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, AK Parti MKYK Üyesi Serpil Yılmaz, AK Parti MKYK Yedek Üyesi Davut Coşkun Şiviloğlu, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanvekili Yaşar Çakmak, AK Parti Karamürsel İlçe Başkanı Sait Mete ve yönetimi, AK Parti önceki dönem il başkanları Şemsettin Ceyhan ve Mahmut Civelek ile partililer katıldı. Programda, maden faciasında hayatını kaybeden 41 madenci için Kuran-ı Kerim tilaveti gerçekleştirildi.

“NEREDE HATA YAPIYORUZ”

Programda konuşan Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım ise ‘muhalefet’ konusunda teşkilatı uyardı. Yıldırım konuşmasında, “Geçmişte gösterdiğimiz başarıları her zaman anacağız ama dünün güneşi ile bugünün çamaşırının kurumayacağını bileceğiz. Siyasi tarihimize baktığımızda liderlerin çevresinde toplanan ekiplerin ortaya koyduğu gayret ile iktidara taşıdığına şahit olduk. Muhalefetin bizden aldığı örneklerle uyguladığı formül değişmeye başladı. İnsanımızın nefsini okşayan aslında bunlar yapabilir diyecekleri olgunun içine girdiler. Bizim çalışmamızı artırmamız lazım. Bizler yerel yöneticiler olarak halkın içindeyiz. Son zamanlarda birçok vatandaşımızdan Cumhurbaşkanımıza oy vereceğini ama AK Parti’ye oy vermeyeceğini duydum. Vatandaş bu olgunun üzerine gidiyorsa nerede hata yapıyoruz bunu düşünmemiz lazımdır” ifade etti.

20 Eki 2022 - 13:46 Kocaeli- Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.