MHP İzmit’ten pazarcı esnafına ziyaret

MHP İzmit İlçe teşkilatı, dün Perşembe Pazarı’na giderek pazarcı esnafını dinledi

Milliyetçi Hareket Partisi ( MHP) İzmit İlçe Başkanı Kemal Okur ve ekibi İzmit'te mahalle, pazar ve esnaf ziyaretlerini sürdürüyor. Dün İzmit Doğu Kışla Kapalı Pazar Alanı’nda kurulan Perşembe Pazarı’nı ziyaret eden İlçe Başkanı Kemal Okur, Meclis Üyesi Engin Kaymaz, KAÇEP İlçe Başkanı Esr Balkan ve ilçe yöneticileri pazar esnafıyla sohbet etti dertlerini dinledi.

‘SAHADA GÜÇLÜ BİR MHP VAR’

Başkan Kemal Okur, "13 Ekim’den beri aralıksız sahalardayız. Esnafımızı dinliyoruz, Liderimiz Sn. Devlet Bahçeli’yi anlatıyoruz, adayları belli olmayanların aksine biz Cumhurbaşkanı adayımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan' ı anlatıyoruz, anlatmaya da devam edeceğiz. Esnafımız da halkımızda bize tevazu gösteriyor, bu bizim bir sonraki mahalle ziyaretimiz için motivasyon kaynağımız oluyor. Şimdiden alışılsın 2023 seçimlerine kadar İzmit'te sahada güçlü bir MHP var." dedi

21 Eki 2022 - 13:08 Kocaeli- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.